Despre noi

Salut! Eu sunt Exprimero, ghidul tau printre cuvinte. 

Poti sa lasi totul in grija mea: DTP, corectura, tiparire, promovare, vanzare carte. Tu te bucuri de procesul de creatie si, daca vrei si o muza care sa te inspire, sunt aici pentru tine. Doar sa imi spui cine esti, ce iti doresti sa realizezi si eu iti stau la  dispozitie cu toate abilitatile si echipa mea.

Suntem o comunitate de scriitori si viitori scriitori, oameni pasionati de ceea ce pot exprima cuvintele asezate in randuri. Suntem dependenti de emotiile ce transced din slovele scrise cu suflet pentru suflet
Intalnirile noastre, in care schitam impreuna idei si oferim feedback obiectiv si de bun-simt, fac sa fie tot mai mare numarul celor pasionati de arta scrisului care decid sa vina alaturi de noi.
Pe langa faptul ca impartasim pasiunea comuna a creatiei prin cuvant, in comunitatea noastra s-au inchegat si prietenii speciale.
In cadrul comunitatii avem intalniri in oras, organizam ateliere de creatie literara unde poti sa inveti  tot ce te intereseaza  privind tainele indeletnicirii de scriitor. Calatorim impreuna, invatam impreuna si ne petrecem timpul in mod placut impreuna.
Gasesti totul la un click distanta.
Bine ai venit, drag prieten!