Termeni si conditii

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de paginile de facebook si site-ul Vreau sa fiu scriitor – www.vreausafiuscriitor.ro (Prosperity Exprim SRL).
Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul paginilor de facebook (https://www.facebook.com/VreausafiuScriitorSelfPublish/  https://www.facebook.com/groups/scriitori/  si https://www.facebook.com/Vreau-sa-fiu-scriitor-1419516864958982/ si  a site-ul Vreau sa fiu scriitor – www.vreausafiuscriitor.ro (Prosperity Exprim SRL) .
Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să intrați pe www.vreausafiuscriitor.ro și să inițiați procesul de logare în site sau pe facebook sau sa trimiteti un email de confirmare la [email protected].
În caz contrar, datele dumneavoastră (adresa de email, nr de telefon acolo unde există) vor fi șterse și nu veți mai putea beneficia de serviciile noastre.
Vă mulțumim.
Cu stimă,
Echipa
 Vreau sa fiu scriitor